Mayokini Diyeti: 100 kalorinin Altında Sağlıklı Atıştırmalıklar

100 kalorinin altında hem doyurucu hemde bol bol vitamin ve mineral içeren atıştırmalık diyetinizde ufak kaçamakları önlemede birebir.

– Domates çorbası: Doyurucu, lezzetli ve bol C vitaminli. Hem sıcak havalarda soğuk tüketilebilen lezzetli bir içecek. Sadece 74 kalori. Hem ara hem de ana öğünlerinizin başlangıcında tercih edilebilir.

– Yoğurt üstüne bal: 3 yemek kaşığı yoğurt ve üzerine 1 tatlı kaşığı bal sadece 90 kalori. Hem protein hemde karbonhidratın bir arada bulunuduğu çok dengeli bir ara öğün tercihi.

– Haşlamış patates içerisinde söğüş: Patatesle dengeli bir ara öğün. Ana öğünde canınız bir şeyler istemediğinde de tercih edebilirsiniz. 1 küçük boy kabuğu ile haşlanmış patatesin içerisine küçük küpler halinde doğranmış domates, salatalık ve kuru soğanı (1 çay kaşığı nar ekşisi ile tatlandırarak) ekleyerek tüketebilirsiniz. Sadece 84 kalori.

Sandviç dondurma: 2 dilim kakaolu bisküvi arasında 1 yemek kaşığı çırpılmış ve tatlandırılmış yoğurdu sürün ve dondurun. Hem hafif hem de bol kalsiyumlu 84 kalori bir dondurma tercih edebilirsiniz.

One Comment Add yours

  1. özge dedi ki:

    domates çorbasını 74 kalori olarak hazırlamayı ben beceremem lütfen tarif de ver:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Protected by WP Anti Spam