Sütaş Tatlımmm İle Tatlı Bir Buluşma

Bu buluşmada ben yoktum. Buluşamanın İstanbul’da olması ve yoğunluk nedeni ile…

Ancak Canan Hanım beni unutmayarak buluşmadaki ayrıntıları ve tarifeleri benimle paylaştı.

Sütaşa davetinden ötürü çokkkkkkkkk teşekkür ediyorum.

Bakalım katılamadığım bu davettin detayları neler, neler yenmiş, neler konuşulmuş…

Sütaş, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde blog ve yayım dünyasının kadın temsilcilerini Tatlımmm buluşmasında bir araya getirdi. Etkinlikte SMN Tat Merkezi’nin kurucusu, ünlü şef Semen Öner?in Tatlımmm ürünleri ile yaptığı, Ramazan ayına yönelik tatlılar büyük ilgi gördü. Kadın, moda, gezi, mutfak gibi birçok konuda sohbet eden katılımcılar etkinlikten, hoş anılar ve tariflerle ayrıldı.

Sütaş, özellikle yaz mevsimine denk gelen Ramazan ayında hafif tatlı tariflerine ihtiyaç duyan kadınlar için ilaç gibi etkinlik düzenledi. Sütaş Tatlımmm buluşması, blog ve yayım dünyasının kadın temsilcilerini bir araya getirdi. Yıldız Parkı?nda gerçekleşen buluşmaya yemek, moda, gezi, mutfak gibi alanlarda kendi bloglarında ya da dergilerde çalışmalarını yürüten kadınlar katıldı.

SMN Tat Merkezi’nin kurucusu, ünlü şef Semen Öner, Tatlımmm ürünleri ile yaptığı tatlılarla Sütaş Tatlımmm buluşmasına renk kattı. Öner?in özellikle Ramazan ayı için önerdiği, birbirinden hafif ve lezzetli tarifler, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Blog ve yayım dünyasından katılımcılarla, hedefledikleri gibi tatlı bir buluşmada bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Sütaş Kategori Pazarlama Koordinatörü Tülay Dalkılıç şunları söyledi:

?Sütaş Tatlımmm buluşmasında, her biri kadın dünyasının renklerini ve zenginliğini, gerek bloglarda gerek yayım dünyasındaki çalışmaları ile yansıtan değerli konuklarımızla bir araya geldik. Amacımız modadan geziye, mutfaktan anne olmaya kadar birçok noktadaki paylaşımımızı çoğaltmak, Tatlımmm ile yapılan tatlılarla renklenen bir gün geçirmekti. Etkinliğimizde yılın en tatlı buluşmasını gerçekleştirirken, Tatlımmm tarifleri ile katılımcılarımızın özellikle Ramazan ayı için hafif tatlı arayışlarına da bir yanıt verebildiğimize inanıyorum.?

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Protected by WP Anti Spam