Sağlıklı ve Kullanışlı

Sağlıklı beslenmek aslında sadece besinlerin yeterli ve dengeli alınması ile olmuyor. Besinleri tüketirken pişirme yöntemleri de sağlıklı beslenmede büyük rol oynamaktadır.  Yapılan yanlış pişirme yöntemleri vitamin ve mineral kaybına neden olabilmektedir.  Daha önce yazdığım Sağlıklı Pişirme Teknikleri yazım için tıklayınız.

Jumbo sağlıklı pişirme yöntemlerinden biri olan Buharda Pişirme tekniğine uygun yeni bir ürün çıkarmış…

JUMBO Steam Line serisi paslanmaz çelik ürünleriyle sizlere sağlık, lezzet ve zamandan tasarruf sağlayacak. Sağlıklı bir yemek pişirmenin püf noktası buhardır. Buharda pişen yiyeceklerde vitaminler, aroma ve özgün lezzetler geleneksel pişirme yöntemlerine kıyasla daha fazla korunur. Sebzeleriniz gereğinden fazla pişmeyeceği gibi kendi doğal renklerini de korurlar. Buhar sistemi ayrıca yiyeceklerinizi yağ koymadan pişirmenizi sağlar.

Yemeklerin zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayarak besin değerlerini kaybetmeden buharda sağlıklı bir şekilde pişirilmesi amacıyla tasarlanmıştır. Buharlı pişirme setini kullanarak yiyeceklerinizin besin değerlerini %95 oranında koruyabilirsiniz.

Katlı kullanım olanağı aynı anda birden fazla yemeği pişirme olanağı sunmaktadır. 2010 Design Turkey İyi Tasarım ödülüne layık görülen pişirme seti, üst üste yerleştirilebilen kaplar sayesinde 3 farklı yemeği diğer pişirme araçlarına göre daha az yer kaplayarak pişirebilir, aynı zamanda da enerjiden tasarruf edersiniz.

Yekpare özelliğe sahip olup, kulpları ergonomiktir ve kolay temizlik sağlanması açısından çok pratik bir üründür. Paslanmaz çelikten üretilmiş olduğu için sağlığa aykırı değildir. Tüm parçalar bulaşık makinesinde yıkanabilir olduğundan hijyeniktir.

One Comment Add yours

  1. pöfff, pek eğlenceli değil ama sonuçta sağlıklı…:)

    Kahve Dükkanı’ndan sevgiler..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Protected by WP Anti Spam