Çatlak Kremi Deyip Geçmeyin

Hamilelik, anne adayının bütün hormonlarının ve vücut yapısının değiştiği bir dönemdir. Heyecanla ve büyük bir istekle beklenen bebeğin büyüdüğü yer olan anne karnı ise haliyle değişimden en çok etkilenen yerdir. Vücutta meydana gelen bu değişiklikler, hamilelik sevinci ile kadınların hoşuna gitse bile eminim ki doğum yaptıktan sonra her kadının hayali en kısa zamanda eski formuna kavuşabilmektir.

Alınan kilolar yapılan egzersizlerle ve diyetlerle bir şekilde verilebilir ancak bir de geri dönüşü olmayacak bazı konular vardır. Bunlardan en önemlisi çatlaklar. Hızla büyüyen ve bebeği içine sığdırmaya çalışan karın zamanla gerilerek çatlamaya başlar. Bunun kalıcı bir soruna dönüşmemesi benim de hamilelik dönemimde en titiz davrandığım konuydu ve yaptığım uzun araştırmalar sonucu güvenebileceğim bir çatlak kremi buldum, Dermoeczanem Ailesinden Mustela Çatlak Kremi.

Hangi çatlak kremini seçmeliyim diye başlarda çok düşündüm. Ne de olsa hamilelik döneminde ilaç kullanımını, yediğiniz yiyecekleri bırakın, kullandığınız kozmetik ürünlerinin bile bebeğe etkisi olabiliyor. Önemsiz görünen böyle bir nedenden dolayı problem yaşamayı kimse istemez. Çevremdeki anneler ve anne adaylarıyla bu konuda görüşmeler yaptım. Doktorumun fikrini aldım ve en sonunda kendimde internetten detaylıca bir araştırma yaptım ve Dermoeczanem Ailesinden Mustela Çatlak Kremi alabileceği konusunda karar kıldım.

Kullandığınız Çatlak Kreminin İçeriğine Dikkat Edin

Seçtiğim çatlak kreminin içeriğinde bebeğime herhangi bir zararı dokunabilecek kimyasalların olmamasına, içerdiği kallojen ve benzeri maddelerle derimin elastikiyetini sağlayıp sağlayamayacağına, ileriye dönük iz bırakabilecek çatlak, çizik, deri lekesi oluşturmamayı garanti etmesine önem verdim ve Dermoeczanem Ailesinden Mustela Çatlak Kremi tam da bu özelliklere uyuyordu.
3. aydan itibaren kullanmaya başlanılabilecek çatlak kremini, ilk aylarda da herhangi bir çatlağım oluşma korkusuna karşın 1. Aydan itibaren kullanmaya başlamaya karar verdim. Hemen dermoeczanem.com sitesine girip Mustela çatlak kremimi satın aldım. Üstelik hiçbir zahmete katlanmadan?

Dermoeczanem.com?da anne ve bebek ürünleri diye ayrılmış bir bölüm var. Bu konuda oldukça kaliteli ürünleri bulabileceğiniz bir site. Bundan sonra da bebeğim için daha çok ziyaret edeceğim gibi görünüyor.
Mustela Çatlak kremini kullanmaktan hiç pişman olmadım ve doğumum sonrası eski karnıma kavuşunca ne kadar doğru bir seçim yaptığımı anladım. Herkese tavsiye ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Protected by WP Anti Spam