WordPress için En iyi Diyet ve Sağlıklı Beslenme Temaları

Sağlıklı yaşam tarzının artık sadece bir trend değil, bir zorunluluk olduğu günümüzde hepimizin sağlıklı ve enerjik kalmamıza yardımcı olacak pratik öneri ve çözümlere ihtiyacı var. Bugün, kilo verme serüvenini; sağlığını yeniden kazanmak ve vücudunu dönüştürmek isteyenlerle paylaşmak isteyenlere, herhangi bir kodlama bilgisi gerekmeden dakikalar içinde diyet sitelerini oluşturabilecekleri WordPress temalarını tanıtıyoruz.


Sağlıklı beslenme odaklı temalara geçmeden önce WordPress ile web sitesi oluşturmayı planlayanların en yüksek performanslara WordPress’e özgü yapılandırmalar içeren WordPress Hosting çözümleriyle kavuşabileceğini eklemekte yarar

Rosaleen

Modern, esnek, özelleştirilebilir sağlıklı yaşam tarzı blogları ve sağlıklı tarif siteleri için tasarlanan tema, spor – beslenme dergileri, spor salonu eğitmenleri, diyet uzmanları ve kişisel fitness eğitmenleri tarafından da kullanılabilecek şekilde hazırlanmış. Temanın WooCommerce desteği sayesinde web siteniz aracılığıyla bir şeyler satabilir, Elementor sayfa oluşturucusu ile şık tasarımlara sahip olabilir, gelişmiş çeviri seçenekleriyle sitenizi herhangi bir dile kolaylıkla çevirebilirsiniz.

Nutrico

Nutrico, diyet danışmanlığı ve sağlıklı beslenme odaklı bir diğer WordPress teması. Tüm önemli tarayıcılarda ve cihazlarda duyarlılığını kanıtlayan tema, önceden hazırlanmış açılış sayfalarına, geniş bir planlama ve renklendirme kapasitesine sahip.

Healthy Living

Healthy Living; beslenme ve diyet siteleri için gerekli olan birçok işlevle ön plana çıkan güçlü bir WordPress teması. Elementor ve Visual Composer sayfa oluşturucuları ile kodlama bilgisi gerekmeden herkesin profesyonel görünümlü siteler oluşturabileceği tema, AJAX arama, özel widget’lar ve slider’lar içeriyor. Tema ayrıca Instagram görsellerinizden oluşan zengin bir galeriyi sergilemenize olanak tanıyor.


Nutricorp

Nutricorp, 500’den fazla hazır şablon içeren, duyarlı bir WordPress teması. Görünürlüğünüzü artıracak ve iyileştirecek şekilde tüm popüler sosyal ağlarla bağlantı kurmanızı kolaylaştıran tema, iletişim formları ve MailChimp entegrasyonuna da sahip.

Nutrical

Nutrical, son derece özelleştirilebilir, kullanıcı dostu bir WordPress diyet teması. Sitenizi fragman seçeneğiyle sadece 5 dakika içinde hazırlamanızı sağlayan tema arama motoru optimizasyonunu destekliyor.

Fit Coach

Fit Coach, önceden tasarlanmış sayfalara kendi içeriğinizi eklemenize, sürükle – bırak sayfa oluşturucu Visual Composer ile etkileyici sayfalar oluşturmanıza olanak tanıyan sağlık, yaşam tarzı ve zindelik odaklı bir WordPress teması. Kişisel yaşam koçluğu için de kullanılabilen tema, farklı animasyon efektleriyle dikkat çekici slaytlar oluşturmak isteyenler için Revolution Slider’a sahip. Fit Coach, hem mobil, hem de masaüstünde sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmış. WPML desteği ile web sitenizi herhangi bir dile çevirmeniz de oldukça kolay. Tüm büyük tarayıcılarla uyumlu olan tema, tam ekran arka plan kaydırıcısına ve özelleştirmelerini önce Photoshop’ta yapmak isteyenler için PSD dosyalarına sahip.

Fitness Zone

Aslında spor salonları, fitness merkezleri, vücut geliştirme kursları, ve kişisel antrenörler için tasarlanan Fitness Zone’u kilo verme ve sağlıklı yaşam konulu forumlar oluşturmak için kullanabilirsiniz. WooCommerce uyumluluğu bulunan ve fitness ekipmanları için mağaza sayfaları oluşturmanızı sağlayan tema, BMI hesaplayıcısı, ders takvimi, fitness randevuları, antrenman programı şablonları gibi bileşenler de içeriyor.

Son Söz

Yukarıda bazı öne çıkan özelliklerine değindiğimiz, diyet serüveninizi ve sağlıklı yaşam ipuçlarını paylaşmanız için özel olarak tasarlanan temalara ek olarak, her tür amaç için uygun olan Astra, Neve gibi hızlı, ücretsiz, popüler WordPress temalarının sağlıklı beslenme odaklı demolarını da kullanabilirsiniz.

Ancak sitenizin yüklenme hızında, kullandığınız temadan daha etkili olan bileşenin hosting olduğunu unutmamanızı hatırlatır, web sitenizi kurarken yapılacaklar listenize WordPress Hosting Satın Al maddesini eklemenizi öneririz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Protected by WP Anti Spam