Dünyadan 5 farklı Zayıflama Taktiği

Hollanda Bisiklet ? Hollanda?da yaklaşık 16 milyon kişi bisiklet kullanıyor. İşe, alışverişe, arkadaşları ile buluşmaya gideren Hollandalılar bisiklet kullanıyor. Hatta trafik ışıkları bile bisikletlilere uygun. Orta hızda 1 saat bisiklet kullanımı ile yaklaşık 500 kalori harcayabilirsiniz.

Güney Kore Zencefil… Zencefil artık ülkemizde de yaygın olarak kullanılan bir baharat. Taze olarak tüketildiğinde hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de bol lifli olduğu için barsaklar için oldukça faydalı.

Tayland Baharatlandır? Acının metabolizmayı hızlandırdığı gerçeğini artık öğrendik ama beslenme düzenini etkileyen çok önemli bir özelliği daha var. Hızlı yemeyi engellemek. Hızlı yemek yemek iş yoğunluğu ve zamansızlık nedeni ile yaygın hale gelmeye başladı. Yemeğinize acı baharatlar ekleyerek hızlı yemek yemenizi doğal olarak engelleyebilir böyle daha az yemiş daha tok hissetmiş hem de metabolizmanızı hızlandırmış olursunuz. Sonuç daha formda daha sağlıklı siz!

Brezilya  Fasulyeli pilav? Brezilyalıların ince ve kaslı olduklarını futbol dünyasından, modellerinden ve en meşhuru karnavallarından biliyoruz. Brezilyalıların bunu fasulye pilav birlikteliği ile sağladıkları ise yaygın bir inanış. Her yemeklerinden fasulyeli pilav bulunurmuş. Az yağ ile pişirilen bu yemek hem bol lifli hem az yağlı hem de tok tutma özelliği ile sağlıklı bir öğün geçirmek için idealmiş.

Malezya Zerdeçal?  Zerdeçal körinin temel baharatlarından biri. Malezyada yetiştiği içinde kullanımı oldukça yaygın. İçerisinde bulunan bir maddenin yağ hücrelerinin büyümesini engelleyebildiği gibi yağ yakımını da hızlandırabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Protected by WP Anti Spam